REFERENTIES EN GETUIGENISSEN

Een aantal referenties

ACTIRIS - ALCATEL - AMERICAN EXPRESS - BASF - BOEHRINGER-INGELHEIM – BOSCH - BRISTOL-MYERS SQUIBB - CHRISTIAN DIOR - DAIMLER-BENZ - DELOITTE & TOUCHE –DIVERSE AMBASSADES - DOW CORNING –EBAY - EUROCONTROL – FAO – ING - KBC BANK - THE EUROPEAN COMMISSION - THE EUROPEAN PARLIAMENT - MERCK SHARP & DOHME - MONSANTO – NATO - PERMANTE VERTEGENWOORDIGINGEN VAN POLEN EN SPANJE - PRICEWATERHOUSECOOPERS – SANTANDER CENTRAL HISPANO BANK – SIEMENS - SWISS LIFE – TOYOTA – UNICREDIT - VOLKSWAGEN – WDM - WHO - WORLDSTEEL
En talrijke andere kleinere bedrijven, naast talloze particuliere studenten.

Enkele getuigenissen van onze cursisten

Mr Pat Cox, President van het Europees Parlement

Ik volgde private lessen Frans bij the English Academy en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was door de kwaliteit van de lessen en de bekwaamheid van mijn leraar. The English Academy is ongetwijfeld een organisatie die de best mogelijke kwaliteit tracht af te leveren.

Mr Duco Sickinghe – C.E.O. van Telenet

Mijn familie en ik volgden private lessen bij the English Academy. We waren allen erg tevreden en we boekten veel vooruigang. We hebben ontzettend genoten van de lessen en de leraars waren uitmuntend. Hartelijk dank voor de onberispelijke dienstverlening.

Mr Ljubisa Jokic, leutenant-generaal bij de N.A.T.O.

Ter voorbereiding van mijn benoeming bij de NATO volgde ik private lessen Engels bij the English Academy. Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen als ik Engels spreek. Ik ben zeer tevreden met de lessen en de docenten.

Mr Manuel Rodriguez Fernandez, manager

Ik volgde een cursus ter voorbereiding van mijn examen Engels. Alhoewel het me eerst een onmogelijke taak leek, ben ik toch voor het examen geslaagd dankzij de hulp van mijn voortreffelijke leraar Engels. Hartelijk dank voor uw cruciale hulp. Ik kan zeker de lessen van the English Academy aanbevelen.


Mvr. Renata Morgate, grafisch ontwerper

Geweldig goede oefeningen in spreekvaardigheid, gericht op mijn job en op dagelijkse conversatie. Ook pratische schrijfoefeningen zoals ik had gevraagd: essays schrijven en artikels samenvatten. Geweldige opleiding, alles was prima!

Mevr. Xiangye Xiao, researcher

Bij de start van de lessen waren mijn verwachtingen eerder bescheiden, vooral omdat een vorige cursus in een andere school een teleurstelling was. Maar de online cursus die ik bij the English Academy heb gevolgd was een geweldige ervaring en gaf een sterke impuls aan mijn kennis van het Engels.
Mej. Sylvie Griffin, studente

Ik wou Engelse lessen volgen omdat ik onvoldoende zelfvertrouwen had om een gesprek te voeren. Maar dankzij de lessen die ik bij the English Academy volgde, heb ik nu geen echt probleem meer om mijn ideeën vlot onder woorden te brengen.

Mevr. Miksa Mateja, trainingsverantwoordelijke EPP groep v/h Europees Parlement.

Ik volgde een intensieve individuele cursus Frans. Mijn beide docenten waren geweldig, zowel op persoonlijk als professioneel vlak! Ik wens alle medewerkers van de English Academy nog veel succes en ik zal de school zeker bij mijn vrienden en collega's aanbevelen. Hartelijk dank!

Mej. Annamaria Pacifico, bediende

Ik ben zeer blij met mijn keuze van deze talenschool. Ik voel dat ik nu veel beter kan spreken en begrijpen. Ik had twee geweldig goede leraars met een enigszins verschillende maar even efficiënte aanpak. Deze lessen waren zeer interessant en gezellig. Het was een goede beslissing om naar hier te komen.

Mr. Sébastien Oost, IT consultant

Ik had het genoegen een intensieve trainingsweek bij de English Academy te volgen en het werd een erg verrijkende ervaring. Een gepersonaliseerde aanpak en erg nuttige tips lieten me toe om aanzienlijk te evolueren. Aan iedereen die vooruit wil gaan in het Engels raad ik deze school dan ook aan.

Lord Peter Truscott, Lid van het Europees Parlement

Ik had elders al verschillende taalcursussen gevolgd maar meestal zonder merkbaar resultaat. De snelle vooruitgang die ik bij the English Academy heb gemaakt, heeft dan ook mijn meest optimistische verwachtingen overtroffen.


Dr Wei Zhang, ingenieur

Mijn spreekvaardigheid is opmerkelijk verbeterd; erg nuttig voor mijn werk. Mijn lerares was erg ervaren, verantwoordelijk en vriendelijk. Ze heeft me ook een leermethode bijgebracht. Ik stel het erg op prijs de kans gekregen te hebben om les te volgen in uw uitstekende talensschool en ik wens jullie veel succes.

Mr. Robin Panichi, kinesist

Dit is een zeer goede talenschool met uitstekende taaldocenten. De inhoud van mijn cursus was zeer boeiend. Ik ben tevreden dat ik aan deze lessencyclus heb deelgenomen en dat ik zoveel heb kunnen leren. Bedankt voor deze uitstekende service.

Mevr. Hélène Hocquet, werkzoekende

De English Academy is erg goed georganiseerd en de lessen waren mooi aangepast aan mijn persoonlijke behoeften. Ik had dan ook een erg goede leraar. Ik kan dan ook zeggen dat ik erg tevreden ben met de lessen die ik bij deze school volgde.

over onze school
Onze directeur aan het woord
Voor werkgevers en HR managers
referenties en getuigenissen
bekijk onze lessen
gratis en nuttig
taalcheques Actiris
info over subsidies
gratis optie e-learning
interessante links
test uw niveau Engels, Frans, Nederlands
gratis woordenboek Engels
Cambridge Dictionaries Online
officiële certificaten Engels als vreemde taal