RESIDENTIELE LESSEN Ė in Brussel of in het buitenland

Intensieve residentiŽle taallessen in Brussel

The English Academy is gekend voor zijn residentiŽle individuele taaltraining op maat, gegeven door onze gekwalificeerde taaldocenten. Dit intensieve programma duurt van maandag t.e.m. vrijdag en vormt de ideale oplossing indien u een maximale vooruitgang in slechts 1 of 2 weken tijd wenst te realiseren.
Of het nu voor zakelijke of persoonlijke redenen is, The English Academy creŽert voor u een aangepaste en gevarieerde taalstage zodat de cursus u de hele week zal blijven boeien. U werkt met twee native speakers die hun activiteiten coŲrdineren.

Deze residentiŽle lessen vinden plaats in ons talencentrum te Brussel in BelgiŽ. Deze internationale stad is de perfecte locatie voor residentiŽle taaltraining. Bovendien is The English Academy gevestigd vlakbij het Europees Parlement en de andere internationale instellingen, die ook onze grootste klanten zijn.

Onze specialiteit: gepersonaliseerde taalstages Engels
Daar waar residentiŽle taalstages in Engeland en the USA vooral gericht zijn op tieners en halftijdse taaltraining combineren met sport en andere vormen van ontspanning, bieden wij u een complete onderdompeling aan met een efficiŽnt programma dat wordt uitgebouwd volgens uw individuele noden.
Immersie in andere talen, zoals het Frans en het Nederlands, wordt uiteraard ook aangeboden.

Uurrooster van een intensieve trainingsdag bij de ENGLISH ACADEMY.

 
 
9.00 to 10.30 individuele lessen
10.30 to 10.40 koffiepauze samen met uw docent
10.40 to 12.00 individuele lessen
12.00 to 13.15 lunch met de docent (u converseert verder in de doeltaal)
13.15 to 14.35 individuele lessen
14.35 to 14.45 koffiepauze samen met uw docent
14.45 to 16.00 individuele lessen
16.00 to 18.00 persoonlijke studie en huiswerk
 
 

N.B.: Op maandag kunnen de lessen starten om 10u30 en eindigen om 17u30, zodat er voldoende reistijd beschikbaar is voor onze buitenlandse cursisten.

U verblijft in Hotel Derby, een goed standaard hotel op wandelafstand van onze talenschool. (zie foto's hierboven)
Maaltijden: uw hotelkamer is inclusief ontbijt en Ďs middags eet u samen met uw docent in een plaatselijk restaurant.

"Een echte aanrader! Ik heb gekozen voor een vijfdaagse cursus. Ze hebben alles goed voor me geregeld en ze hebben zelfs het hotel voor gereserveerd, dus hoefde daar zelf niet achter aan te bellen. De intensieve cursus heb ik als zeer leerzaam ervaren. Ik heb bewondering voor beide Engelse leraren, zij wisten de hiaten in mijn Engelse kennis direct op te sporen en het lesmateriaal er dadelijk op aan te passen. Het lesmateriaal heb ik meegekregen en ik gebruik het intensief."

Angelique Bakker-Scholten - Animal Sciences Group, Lelystad

"Het was geweldig om een hele week alleen met het Engels bezig te zijn. De private lessen bij de English Academy maken het mogelijk om precies dat te oefenen wat je nodig hebt en net zo lang te oefenen tot de zinsconstructie en de uitspraak goed is. De school is erg prettig en het is ook gezellig om tussen de middag met de Engelse leraar te lunchen. Ik heb deze week enorm veel geleerd!Ē
Annemarie Wagemakers - Assistant Professor Health and Society at Wageningen University in Nederland
"De docenten van de English Academy in Brussel waren duidelijk beter dan die van een vorige crash course Engels die ik in Londen had gevolgd. Deze talenschool is duidelijk een excellente professionele organisatie.
Bovendien is hun prijs voor een weekje individuele lessen met hotelaccomodatie onklopbaar en met de trein was ik trouwens in no time in Brussel. Een aanbeveling met stip!Ē

John Huizinga Ė consultant, Amsterdam

Hoe geraakt u er?
Vanuit het Centraal Station van Brussel: metrolijn 1 tot aan de halte ĎMerode'.
Hotel Derby ligt vlak naast die metrostop. Van daar wandelt u tot aan onze school in 8 minuten: via de Keltenlaan komt u aan het Sint-Pietersplein. De Louis Hapstraat is de tweede straat rechtsaf op dat plein.

Vanuit het Zuidstation van Brussel (terminus Thalys): metrolijn 2 tot de halte ĎKunst-Wet' waar u overstapt op metrolijn 1 en verder rijdt tot de halte ĎMerode'.
Hotel Derby ligt vlak naast die metrostop. Van daar wandelt u tot aan onze school in 8 minuten: via de Keltenlaan komt u aan het Sint-Pietersplein. De Louis Hapstraat is de tweede straat rechtsaf op dat plein.

Vanuit Brussels National Airport in Zaventem brengt een taxi u tot aan de English Academy in 15 minuten.

Voor meer informatie over onze locatie, klik hier.

 
 
ResidentiŽle individuele taaltraining gedurende één week: 7 uur/dag, 5 dagen/week = 35 uur
1.950 € voor één week, inclusief een hotelverblijf van vier nachten, van maandag tot vrijdag.
2.025 € voor één week, inclusief een hotelverblijf van vijf nachten, van zondag tot vrijdag.
Cursusmateriaal en de lunch met uw docent in een lokaal restaurant zijn inbegrepen.
Prijzen exclusief BTW 21%
Aanvullende residentiŽle intensieve trainingsweken
U krijgt een korting van 130 € voor elke aanvullende week.
 
 

Opties:

  • Upgrading naar een kamer in The Park Hotel, een charmant 4- sterren zakenhotel, eveneens op wandelafstand, voor 130 € extra per nacht.
  • Starten op een andere dag dan een maandag is mogelijk op aanvraag.
  • Extra nachten kunnen op verzoek worden toegevoegd.
  • U kunt deze intensieve lessen ook zonder hotelarrangement boeken.
  • ResidentiŽle groepsseminaries voor bedrijven zijn eveneens mogelijk in diverse hotels in BelgiŽ of in het buitenland, afhankelijk van het budget en de gewenste locatie. Contacteer ons voor een offerte op maat van uw behoeften.Reserveer uw plaats of vraag om bijkomende informatie: 

bel ons op 02/734 80 73 of stuur een email

______________________________________________________________________________________________

ResidentiŽle taallessen in het buitenland

Als u er de voorkeur aan geeft een taal te leren in een ander land, ziet u hier het aanbod van onze gespecialiseerde partner.

De English Academy werkt samen met een talenschool in Engeland, gespecialiseerd in taalstages Engels voor jongeren van 11 tot 17 jaar tijdens de zomervakentie, van de voorlaatste week van juni tot eind juli.
Onze partnerschool hanteert net zoals wij hoge kwaliteitseisen: de taallessen, de omkadering en de veiligheid van de jongeren wordt optimaal gegarandeerd.
De lessen worden door ervaren en gekwalificeerde Engelstalige docenten gegeven, het pakket excursies en randactiviteiten is erg attractief en de jongeren verblijven samen in een veilig chaletpark, steeds onder toezicht van de Britsemonitoren.
U kunt kiezen voor een verblijf in London, Stratford-Upon-Avon of aan de kust in Dorset.

Een van de organisatoren verblijft in Brussel. Indien gewenst kunt u met hem een afspraak vastleggen in onze burelen te Etterbeek om all details en mogelijkheden te bespreken.
Hieronder vindt u wat meer uiltleg in het Engels en onderaan de pagina kunt u via de 'Meer Informatie' knop doorklikken naar de website.

 

Naam en voornaam
E-mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

over onze school
Onze directeur aan het woord
Voor werkgevers en HR managers
referenties en getuigenissen
bekijk onze lessen
gratis en nuttig
taalcheques Actiris
info over subsidies
gratis optie e-learning
interessante links
test uw niveau Engels, Frans, Nederlands
gratis woordenboek Engels
Cambridge Dictionaries Online
officiële certificaten Engels als vreemde taal