VOORBEREIDINGSPROGRAMMA OP OFFICIELE DIPLOMA'S ENGELS ALS VREEMDE TAAL

De ENGLISH ACADEMY biedt u de mogelijkheid een cursus Engels te volgen die u voorbereidt op de ESOL (English as a Second Language) examens van de prestigieuze Universiteit van Cambridge die u in juni te Brussel kunt afleggen.
Het hoge slagingspercentage van onze studenten weerspiegelt de kwaliteit van ons programma. De Cambridge Certificaten worden wereldwijd erkend en vergroten uw kansen op de jobmarkt. Voor werkgevers vormt zo'n certificaat een objectieve evaluatie van de talenkennis van hun personeel.
Ze zijn ook vaak vereist om zich voor universitaire studies in het Engels in te schrijven.

U kunt meer informatie vinden op de website van de British Council.
We bieden dit programma aan op drie verschillende niveaus, afhankelijk van uw voorkennis (minimum intermediair). Een niveautest bepaalt voor welke van de volgende programma's u zich kunt registreren:

  • First Certificate in English (FCE)
    Vereist aanvangsniveau: intermediair
  • Certificate in Advanced English (CAE)
    Vereist aanvangsniveau: hoog
  • Certificate of Proficiency in English (CPE)
    Vereist aanvangsniveau: gevorderd

Alle taalvaardigheden worden behandeld: conversatie, grammatica, woordenschat en luister-, lees- en schrijfvaardigheid, steeds in functie van het niveau. Er worden eveneens toetsen voorzien, gebaseerd op de echte Cambridge examens.
De deelnemers wordt gevraagd huiswerk te maken, zodat de lestijd voornamelijk kan besteed worden aan spreekvaardigheid en aan andere interactieve activiteiten. Op die manier maken de deelnemers sneller vooruitgang.
Dit is een interessant programma voor iedereen die het Engels op een meer academische en gestructureerde wijze wenst te studeren. Er is is geen verplichting om u voor het examen in te schrijven.

De prijs van dit programma hangt af van de formule die u kiest. Het inschrijvingsgeld voor het taalexamen is niet inbegrepen.

De English Academy biedt drie formules aan om dit programma te volgen:

over onze school
Onze directeur aan het woord
Voor werkgevers en HR managers
referenties en getuigenissen
bekijk onze lessen
gratis en nuttig
taalcheques Actiris
info over subsidies
gratis optie e-learning
interessante links
test uw niveau Engels, Frans, Nederlands
gratis woordenboek Engels
Cambridge Dictionaries Online
officiële certificaten Engels als vreemde taal